Bergendahls El kliver in i framtiden: ny strategi, ny profil

Den 10 juni tar Bergendahls El-koncernen ett rejält kliv in i framtiden. Koncernen har arbetat fram en ny strategi med syftet att modernisera bolagets profil och varumärke. Omvärlden kommer i första skedet att upptäcka förändringen genom en ny visuell identitet, med till exempel svarta bilar med koncernens nya logotype – men på sikt finns en större ambition … Läs mer »

GA Lindberg

Bergendahls El Service AB har utfört armaturbyte i GA Linbergs lagerlokaler på Metallvägen. Det mycket lyckade resultatet har medfört att Bergendahls El Service fått kundens fortsatta förtroende och ett serviceavtal har skrivits mellan parterna.

Bergendahls El förvärvar Veltek

Bergendahls El Gruppen fortsätter sitt arbete med att utveckla och stärka koncernen inom ytterligare kompetensområden, och har nu tecknat avtal om att förvärva Veltek AB. Veltek är ett göteborgsbaserat företag med tre projektingenjörer samt två projekttekniker inom området byggnadsautomation. Verksamheten består av produktanpassad utveckling av styrsystem, inkl. överordnade system, till fastigheter samt energioptimerade lösningar avseende VVS-system. … Läs mer »