Verksamhet

Vi kan alltid erbjuda våra kunder snabb service och kvalificerad kompetens inom kraftförsörjningar samt ställverk. Det är ett ganska smalt område, som ställer stora krav på kunskap och erfarenhet. Vi har specialiserat oss på detta sedan 1993, och nu vågar vi faktiskt säga att vi är riktigt, riktig bra på det vi gör.

Har du fler frågor, så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Kraft- och Ställverksentreprenader

Vi utför kompletta entreprenader med egen personal. Det innebär att vi tar ansvar för hela processen ända från konstruktion, dokumentation och provning fram till driftklar anläggning. Eftersom vi inte har några kopplingar till speciella leverantörer eller fabrikat, kan vi alltid erbjuda beställaren en optimal lösning som är anpassad efter rådande behov.

Service, underhåll och projektering

Vi har mycket gedigen erfarenhet inom vårt område. Det innebär att vi kan åta oss ombyggnad av befintliga ställverksanläggningar till dagens krav, med avseende på korta bryttider och reaktiva uttag. Vi gör också reläprovningar och utför översyn av ställverksanläggningar, hjälpkraftssystem och UPS-anläggningar.

Ställverksdrift

Vi kan även åta oss driftansvar för ställverk om behov finns för detta. Vi säkerställer då driften av ställverket och tar ansvar för det nödvändiga underhållet av anläggningen under en avtalad period.